Jedna od najvećih hip hop zvijezda današnjice, višestruko nagrađivana izvođačica s više od 10 milijardi streamova i čak 70 milijuna prodanih albuma, australska reperica Iggy Azalea novi je headliner ovogodišnjeg Sea Star festivala! Glazbenica, iza koje na društvenim mrežama stoji više od 35 milijuna ljudi, kao i najveća glazbena imena s kojima je surađivala kao što su Britney Spears, Jennifer Lopez i Ariana Grande, upisat će se u povijest kao glavni izvođač prvog velikog hrvatskog festivala održanog nakon dvogodišnje pandemije!

Uz Iggy svoj dolazak u umašku lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja potvrdili su prva trap dama regije Senidah, internacionalna techno zvijezda porijeklom iz Slovenije Brina Knauss i jedan od vodećih novih artista regije z++. Svi oni se pridružuju fantastičnom line upu prvog velikog festivala 2022. na kojem su Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Umek, Buč Kesidi, Vojko V, Tijana T, Farrago, Kuku$ i mnogi drugi. Aktualne cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana ili ranije, ukoliko se ograničeni kontigent rasproda.

U lipnju 2014. Iggy Azaleini singlovi “Fancy” i “Problems” zasjeli su na prva dva mjesta Billboardovih Hot 100, čime je izjednačila rekord koji su držali Beatlesi. Australska reperica na to je odgovorila “Radije bi bila Rolling Stones” i pokrenula lavinu nakon koje je, upravo s megahitom „Fancy“, postala ženska hip hop izvođačica s najdužim broj jedan singlom u povijesti, prestigavši dotadašnju lidericu Lil’ Kim. Ogroman talent mogao se naslutiti već nešto rani