Veliki treći Sea Star festival grmjet će sljedeći tjedan sa svojih desetak pozornica i zona u umaškoj laguni Stella Maris koju očekuje vikend iz snova. Masovni desant dovest će u Umag i Istru čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja. Obožavatelji hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock himni, dolaze na nastupe vodećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i to Wu-Tang Clana, Nine Kraviz, Svena Vatha, IAMDDB, Mahmuta Orhana, Ilaria Alicantea, Enrica Sangiuliania, Bajage i Instruktora, Hladnog piva, Vojka V, Marka Nastića, i mnogih drugih sa svih krajeva planete!

Kompletiran je program svih pozornica Sea Stara, a publika je dobila fantastičnu priliku da kupovinom u sljedećih šest dana ostvari ogromnu uštedu! Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili do isteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 199 kn za jednodnevne. I vremenska prognoza osmjehnula se festivalu – za sljedeći vikend najavljeni su sunčani i topli dani!

Trap i techno superstarovi za petak!

U petak 24. svibnja glavnu pozornicu, Addiko Tesla Stage, zauzeti će vodeći elektronski izvođači današnjice Nina Kraviz i techno otac Sven Vath, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, DJ zvijezda nove generacije Ilario Alicante te uz njih i regionalni trap asevi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub), dok će Electric Waves zauzeti SYSTEM DIVINE, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić. Beach Grooves pozornicom komandirati će Indy i Mr. Fanatik, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha i Choma.

Najveća hip hop grupa svih vremena, hitmakeri i regionalne rock zvijezde za subotu!

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica dono