Mahmut Orhan, istanbulski house producent i DJ čiji su planetarni megahitovi osvojili svjetske top liste, pojačati će zvjezdanu postavu ovogodišnjeg Sea Stara koja će sletjeti u magičnu Stella Maris lagunu u Umagu 24. i 25. svibnja! Karijera turske superzvijezde eksplodirala je u prošle dvije godine zahvaljujući nepogrešivom talentu za hitove koji su zajedno na internet video servisima skupili gotovo vrtoglavih milijardu pregleda, zbog čega ga često uspoređuju s Robinom Shultzom i Lost Frequencies! Orhan na Sea Star donosi zvuk globalnih house hitova, ogromnih radijskih favorita, poput “6 Days” i “I Feel”, ali i službenog remiksa uvodne špice čuvene serije “Igre prijestolja”.

Mahmut je postao obavezno ime vodećih svjetskih festivala, među kojima se izdvaja prošlogodišnji nastup na glavnoj pozornici Exita pred 30.000 ljudi, rame uz rame s Davidom Guettom i Martinom Garrixom. Zbog izuzetne vještine da izbacuje megahitove uspoređuju ga s Robinom Schulzom i Lost Frequencies.

Mahmut Orhan pojačat će furioznu Sea Star postavu u koju su se već upisali najpopularnija hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan, sve traženija trap-jazz diva IAMDDB, ali i najveće elektronske zvijezde svijeta Sven Väth i Nina Kraviz, te apsolutni heroji novih generacija Ilario Alicante i Enrico Sanguliano! Da regija ne zaostaje po kvalitetu, potrudiće se da uživo dokažu Hladno pivo, Vojko V, Fox, Petar Dundov, DJ Jock, Kranšvester, HAZZE i brojni drugi! I dok se sljedeći tjedan očekuje još imena publika najkasnije do kraja dana 15. Travnja ima priliku kupiti ulaznice po promo cijeni od 229 kn, što je ušteda 50 % od finalne cijene!

Mahmut Orhan dobro je poznat Exitovoj publici inovativnim miksom house muzike kojoj daje melodijske elemente iz turskog kulturnog naslijeđa, posebno u njegovom prvom hitu “Age of Emotions” koji mu je doneo ugovor s prestižnim izdavačem Ultra Records. Njegov planetarno popularni megahit “Feel”, kojim je pokorio svjetske top liste i radijske postaje, bilježi gotovo 350 milijuna YouTube pregleda i tjednima je bio najprodavaniji hit na najvećoj online prodavaonici DJ scene Beatport, kao i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od