Buč Kesidi, sjajan dvojac iz Pančeva, jedno je od najznačajnijih novih regionalnih imena na sceni u posljednjih nekoliko godina. Nakon što su prošle godine u Zagrebu rasprodali čak pet koncerata zaredom, hype oko ovog glazbenog dvojca nikako ne jenjava, a publika će ih u Hrvatskoj ove godine moći vidjeti jedino na Sea Star Festivalu u Umagu!

Koncert u Stella Maris krajem svibnja možda će biti prilika premijerno čuti uživo nove pjesme, budući da dečki trenutno intenzivno rade na novom studijskom albumu. “Prošle godine nam je bilo prelijepo na koncertima tako da jedva čekamo da se vratimo svirati u Hrvatskoj. Nikad nismo bili na Sea Staru pa se i radujemo tome da doživimo to ludilo, Umag izgleda nerealno. Do ljeta ćemo raditi na novim pjesmama tako da, tko zna, možda bude i novog materijala uživo” – izjavli su Luka Racić i Zoran Zarubica.

Disco rock’n’roll energija na rasprodanim koncertima

Energični nastupi ispunjeni sjajnom scenografijom kakva i prilični pravom disco rock’n’roll partyju, sinonim su za ovaj talentirani dvojac. Disko kugle, šljokičasta odijela, briljantin u kosi i nevjerojatno dobra muzika razlozi su zašto je publika poludjela za ovim bendom. Sjajan zvuk osamdesetih zarazio je regiju, a momcima koji su vrijedno radili i za vrijeme pandemije donio neočekivanu popularnost.

Buč Kesidi su do sada objavili dva studijska albuma – “Posesivno-ospulsivni hospul“ (2016.) i „Euforija“ (2019.), objavljen neposredno prije pandemije. Momci tijekom lockdowna nisu mirovali, već su marljivo radili i snimili spot “Nedelja ujutru” te film “Euforija uživo”. Prvi singl koji je najavio drugi album, hit “