Predvodnici Sea Star Festivala, čarobnjaci za DJ pultom ARTBAT objavili su svoju prvu suradnju s nizozemskim DJ velikanom Arminom van Buurenom, oduševili obožavatelje diljem svijeta i prodrmali clubbing scenu. „Take Off“ predstavlja veliki crossover techno i trance glazbe i moćnu sinergiju ovih dvaju glazbenih žanrova. Nakon što su prije mjesec dana objavili „In Your Arms“ u suradnji s umjetnikom Another Life, produktivni je ukrajinski duo snimio suradnju života s legendarnim DJ-em i ikonom trance glazbe. 

Kreativni dvojac ARTBAT nastupit će na Tesla Main Stageu na šestom izdanju Sea Star Festivala u magičnoj laguni Stella Maris i otključati ljeto. Uz ARTBAT, na glavnu će pozornicu prvog ljetnog festivala stići svjetske i regionalne zvijezde, a dosad su najavljeni INIKO, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out, Buč Kesidi, John Newman (Hybrid DJ set), Ofenbach i Ian Asher.

ARTBAT su Artur i Batish, tech-house velemajstori i zvijezde čiji se uspon od debitantskog izdanja do klupskog nastupa na Ibizi dogodio u samo godinu dana, a danas su jedni od najtraženijih izvođača svjetske elektro scene. Prije tri godine osnovali su i vlastiti label pod nazivom UPPERGROUND na kojemu okupljaju svoje kreacije, ali i brojna svježa imena elektronske glazbe. Njihov je stil obilježen melodičnim technom i houseom, a osim velikih uspjeha s izdanjima kao što su