Predvodnici Sea Star Festivala, čarobnjaci za DJ pultom ARTBAT objavili su svoju prvu suradnju s nizozemskim DJ velikanom Arminom van Buurenom, oduševili obožavatelje diljem svijeta i prodrmali clubbing scenu. „Take Off“ predstavlja veliki crossover techno i trance glazbe i moćnu sinergiju ovih dvaju glazbenih žanrova. Nakon što su prije mjesec dana objavili „In Your Arms“ u suradnji s umjetnikom Another Life, produktivni je ukrajinski duo snimio suradnju života s legendarnim DJ-em i ikonom trance glazbe. 

Kreativni dvojac ARTBAT nastupit će na Tesla Main Stageu na šestom izdanju Sea Star Festivala u magičnoj laguni Stella Maris i otključati ljeto. Uz ARTBAT, na glavnu će pozornicu prvog ljetnog festivala stići svjetske i regionalne zvijezde, a dosad su najavljeni INIKO, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out, Buč Kesidi, John Newman (Hybrid DJ set), Ofenbach i Ian Asher.

ARTBAT su Artur i Batish, tech-house velemajstori i zvijezde čiji se uspon od debitantskog izdanja do klupskog nastupa na Ibizi dogodio u samo godinu dana, a danas su jedni od najtraženijih izvođača svjetske elektro scene. Prije tri godine osnovali su i vlastiti label pod nazivom UPPERGROUND na kojemu okupljaju svoje kreacije, ali i brojna svježa imena elektronske glazbe. Njihov je stil obilježen melodičnim technom i houseom, a osim velikih uspjeha s izdanjima kao što su „Horizon“, „Mandrake“, „Uplift“ i „Tabu“, ostvarili su i suradnje s brojnim artistima: Sailor & I, David Guetta, Idris Elba i drugima. Najnoviji singl „Take Off“ predstavlja veliko i svježe udruženje giganata elektro scene. 

Armin van Buuren pionir je trance glazbe, jedan od najpopularnijih DJ-eva i veliki perfekcionist koji se nalazi na samom vrhu elektroničke glazbene scene. Od malih je nogu bio iznimno strastven prema glazbi, a eksperimentirajući sa zvukovima i beatovima stvorio je vlastiti žanr, stil i estetiku. Armin je bio vrlo inspiriran setom koji su ARTBAT izveli na prošlogodišnjem A State Of Trance festivalu, zbog čega je svoje ideje odlučio provesti u djelo u kolaboraciji s jedinstvenim duom. 

ARTBAT stižu na šesto izdanje Sea Star Festivala koje će biti održano od 23. do 26. svibnja 2024. godine u umaškoj laguni Stella Maris. Na brojnim će poznatim i novim pozornicama nastupiti veliki svjetski i regionalni izvođači. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party. 

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 5. ožujka!

Festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura, s popustom od 40% u odnosu na finalni iznos, mogu se kupiti ovdje, na prodajnim mjestima te online u sustavu Entrio.