Dragi prijatelji, žao nam je što se nećemo vidjeti sljedećeg ljeta u Umagu!

Razumijemo da vam novi datumi Sea Stara ne odgovaraju, stoga smo omogućili povrat novca za ulaznice, smještaje i prijevoze za odgođeni ovogodišnji festival kupljene isključivo na službenim prodajnim mjestima.

Pokrećemo proces povrata novca. Prvi korak je zatražiti povrat kod kompanije preko koje ste obavili kupovinu. Kontakti i mehanizmi navedeni su ovdje ispod. Sama isplata novca bit će izvršena najkasnije do 15. rujna 2020. godine.

KONTAKTI

Entrio
Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme.

Ticketshop
Poslati mail, zatražiti povrat i dobit ćete info kako ga izvršiti.
Mail: supp[email protected]

Exit Trip
Poslati mail sa zahtjevom za refund.
Mail: [email protected]

Kompas Young
Povrat novca može se zatražiti na linku: https://www.kompasyoung.si/seastar

Supra Travel
Za povrat ulaznica kupljenih pri Supra Travelu potrebno je poslati zahtjev na mail [email protected]. U zahtjevu obavezno napišite ima i prezime nositelja ugovora, broj ugovora sa Supra Travelom, punu adresu i TRR broj. Povrat vrijedi za sve kupce ulaznica s ugovorom.

Kupikartu.ba
Povrat novca može se zatražiti slanjem mail na [email protected].

Festicket
Kupci će biti kontaktirani direktno od prodavača.

Ticket Arena
Svi kupci van ex-Yu regije koji su kupili ulaznice preko službene stranice festivala bit će direktno kontaktirani od strane prodavača koji je izvršio naplatu.

Gigs Tix
Precizne informacije o načinu traženja povrata pronađite na linku.

Zbog načina na koji svaki od prodajnih lanaca funkcionira prvi korak je obavezno slanje gore navedenog maila.

Hvala puno na razumjevanju i susretljivosti. I dalje nam je žao što se nećemo vidjeti u Umagu! Još se stignete predomisliti.

Sea Star Festival