Topic - Sea Star Festival 2022

Topic

Jedna od najbrže rastućih pop zvijezda današnjice, hitmaker hrvatskih korijena čiji singlovi prelaze pola milijarde pregleda na video i striming servisima – DJ Topic – stiže na Sea Star!

Tobias Topic strelovito se probio među izvođače na komercijalnoj house sceni koji čine sadašnjost i veoma svjetlu budućnost, što već sada potvrđuje singlovima s više od pola milijarde pregleda na video i streaming servisima. Nakon objave debi albuma „Miles“ 2015. godine, Topic je krenuo s nizom plesnih himni produciranih kroz suradnje s brojnim glazbenicima.

Platinasti hit „Breaking Me“ nastao je sa švedskim izvođačem A7S, „Your Love“ također s A7S i ATB-om, a „Home“ s Nico Santosom. Ove godine nije se micao s vrhova top lista. Osvajali su ih „Chain My Heart“ s američkom pjevačicom Bebe Rexha, “Drive“ s britanskim elektro pop sastavom Clean Bandit te posljednji u nizu “My Heart Goes (La Di Da)” s Becky Hill koji i dalje drži najviše prioritetne playliste komercijalnih radija u regiji, a svojevremeno je bio i #1 na globalnom YouTube trendingu!

Ovaj megatalentirani producent i DJ svoj stil opisuje kao plesnu muziku uz tekstove koji nose emociju balade, ali i beatove koji tjeraju na ples.

Kanali izvođača: